گروه معماران جهت با بیش از 12 سال سابقه درخشان در حیطه معماری داخلی و بازسازی، متخصص در طراحی و اجرای پروژه های مسکونی، اداری، تجاری و درمانی می باشد که با بهره گیری از نیروهای متخصص و خلاق با ارائه راه حل هایی هوشمندانه و بدیع به نیازهای کارفرمایان در تمامی زمینه های مرتبط با طراحی و اجرا پاسخ می دهد. شعار همواره «معماران جهت» ایفای نقش موثر در ایجاد جریان همیشگی تمایز است.
تمامی حقوق برای شرکت معماری و دکوراسیون داخلی جهت محفوظ می باشد.
طراحی، توسعه و سئو با ❤ توسط ایران وب لایف
بازسازی ساختمان های اداری
بازسازی ساختمان های اداری
روند بازسازی ساختمان اداری چگونه می باشد و هزینه اجرای آن چقدر است؟ به طور کلی روند بازسازی ساختمان های اداری با سایر ساختمان ها متفاوت می باشد. امروزه ساختمان های اداری نقش مهمی در زندگی انسان دارند زیرا افراد کارمند بیشترین زمان را در دفتر خود و در اداره ها میگذرانند پس محیط اداره باید یک محیط آرامش بخش و جذاب باشد گه افراد خسته نشوند. ساختمان های اداری نیز مانند سایر ساختمان ها نیاز به بازسازی دارند.
دلایل بازسازی یک ساختمان اداری چیست؟
امروزه توجه به طراحی و نوسازی ساختمان های اداری بسیار ضروری شده است. بازسازی ساختمان های اداری با اهداف مختلف که علاوه بازسازی قسمت های خراب و فرسوده ساختمان می توان تغییراتی در دکوراسیون داخلی داشت. که علاوه بر اینکه در روحیه کارکنان اداره تاثیر گذار است، بر مشتریان و ارباب رجوعان نیز تاثیر گذار است.
به طور کلی ساختمان اداری اگر بازسازی شوند و مدرنیته شوند، روحیه کارکنان را بهبود می بخشد و از نظر خلاقیت و کارایی موثر است. مهمترین عاملی که شما را به فکر بازسازی ساختمان می اندازد این است که:
· ایمن سازی ساختمان
· رفع نواقص ساختمان
· بازسازی قسمت های فرسوده ساختمان
· چیدمان دوباره دکوراسیون داخلی
· تنظیم نورپردازی درست محیط اداری
· ناسازگار بودن نوع چیدمان ساختمان با هدف شرکت
· انتخاب رنگ سازمانی مناسب طبق استاندارد ها
· بازسازی برای جلب رضایت مشتریان و ارباب رجوعان
· بازسازی برای بهبود جلوه های بصری
· بازسازی برای ایجاد انگیزه در کارمندان
· و ….
برای بازسازی ساختمان اداری ابتدا باید تمام محیط های مورد نیاز کارفرما را تقسیم و موقعیت یابی کنیم. لازم است تا در ابتدا خود کارفرما بگوید که علاوه بر مشکلات و فرسودگی های اداره، قصد دارد تا فضای جدید اداره به چه صورت باشد و چه تعداد اتاق و چه فضاهایی نیاز دارد. سپس بعد از بازسازی قسمت های فرسوده ساختمان اداری نوبت به بازسازی دکوراسیون داخلی می شود که طبق مراحل چیدمان دکوراسیون داخلی پیش خواهد رفت.
اخذ مجوز برای نوسازی ساختمان اداری
برای بازسازی ساختمان اداری نیز مانند یک ساختمان مسکونی لازم به دریافت مجوز های بازسازی و نوسازی می باشد که حتما لازم است تا با یک پیمانکار و از سمت شهرداری این مجوز ها دریافت شود.
هزینه بازسازی ساختمان اداری چقدر است؟
معمولا برای انجام مراحل بازسازی ساختمان اداری هزینه ثابتی وجود ندارد زیرا در حین اجرای پروژه ممکن است تغییراتی در متریال و موارد بازسازی شده و … ایجاد شود.
چه مدت طول می کشد تا ساختمان اداری بازسازی شود؟
با توجه به حجم کار و نوع ساختمان و موارد بازسازی و … مدت زمان بازسازی ساختمان اداری بسیار متفاوت است ممکن است در ۱ روز بازسازی انجام شود و یا ممکن است بیش از چند ماه زمان ببرد.
بازسازی ساختمان اداری بر اساس مدرن ترین موارد
اگر تصمیم به بازسازی ساختمان اداری خود دارید پس بهتر است طبق مدرنترین و بروز ترین متریال ها و موارد این کار را انجام دهید. اگر این بازسازی به درستی انجام شود، به میزان قابل توجهی باعث کاهش انرژی می شود. موارد بسیاری برای بازسازی مدرن وجود دارد که در ادامه به بررسی آنها می پردازیم.
۱. بازسازی روشنایی
۲. بازسازی پارتیشن بندی
۳. بکارگیری لوگو در فضای اداره
۴. عایق بودن دیوارهای اداره
۵. استفاده از فضای سبز در اداره
۶. انتخاب رنگ مناسب برای فضای داخلی و خارجی ساختمان اداری
۱- بازسازی روشنایی ساختمان های اداری
اگر نور طبیعی در ساختمان وجود نداشته باشد ما باید از چراغ های مصنوعی استفاده کنیم. وجود لامپ زیاد و روشنایی مصنوعی زیاد عامل اصلی هدر رفتن انرژی می باشد. پس به هنگام بازسازی لازم است تا در ابتدا به نورپردازی و روشنایی اتاق ها توجه نماید.
نورپردازی قسمت های مختلف ساختمان اداری باید به گونه ای باشد که نور لازم را برای محیط کار و میز کنفرانس بدون تابش خیره کننده و سایه زدن نامناسب با نورپردازی موضعی فراهم کند.
۲- انواع پارتیشن در بازسازی ساختمان اداری
دفاتر اداری به علت داشتن نیروهای متعدد لازم به فضاهای مختلف و متعددی می باشد علاوه بر اینها نیاز به اتاق کنفرانس، اتاق مدیریت، اتاق معاونت، اتاق حسابداری و … می باشد. در چنین حالتی بهتر است از پارتیشن های مدرنیته استفاده شود. انواع پارتیشن:
· پارتیشن چوبی
· پارتیشن پلاستیکی
· پارتیشن شیشه ایی
۳- استفاده از لوگو در بازسازی ساختمان اداری
برای برقراری ارتباط مشتریان با افراد کارکنان یک اداره بهتر است تا از لوگو شرکت در قسمت های مختلف اداره استفاده شود. می توان با استفاده از نوار های مخصوص طرح لوگو را به روی زمین نصب کرد و یا با استفاده از کاغذ دیواری لوگو را به دیوار اصلی نصب کرد و دیگر راه های استفاده از لوگو در اداره
۴- استفاده از عایق صدا در بازسازی ساختمان های اداری
سکوت لازم است و تمرکز کارکنان را افزایش می دهد. اگر بخشی از اداره به سمت خیابان است حتما باید دیوار مربوط به اندازه کافی عایق شود. عایق بودن دیوارها علاوه بر جلوگیری از ورود صداهای اضافی عایق حرارتی نیز خواهد بود.
۵- استفاده از فضاهای سبز در بازسازی ساختمان اداری
فضای سبز در محل کار می تواند تاثیر قابل توجهی بر روحیه کارکنان داشته باشد. شما میتوانید علاوه بر گیاهان سبز آپارتمانی که در جای جای اداره بگذارید، می توانید بالکنی سبز و زیبا نیز درست کنید. وجود فضای سبز در اداره و داشتن گیاهان سبز، علاوه بر اینکه محیط اداره را زیبا میکند، باعث افزایش و تقویت روحیه کارمندان و افزایش راندمان کاری میشود.
چند نمونه از گیاهان که تاثیر قابل توجهی در تصفیه هوا دارند:
· گیاه عنکبوت
· گیاه پیچک یا پاپیتال
· درخت اژدها یا دراسنا
· گیاه چمن لو لو ورا ورا
· گیاه پوتوس بامبو
· انواع کاکتوس
· گیاهان فیکوس
· گیاهان هوازی
· و دیگر گیاهان آپارتمانی و سبز
۶- انتخاب رنگ مناسب برای فضای داخلی و خارجی ساختمان اداری
· انتخاب رنگ سازمانی
· استفاده از رنگ های سرد = سبز
· استفاده از رنگ های گرم = نارنجی و قرمز و زرد
· استفاده از رنگ های خنثی = سفید، خاکستری، سیاه، قهوه ای
مراحل کامل بازسازی ساختمان اداری
همانطور که گفتیم بازسازی ساختمان اداری با دیگر ساختمان های مسکونی تفاوت هایی دارد. تا به اینجا به طور کامل در رابطه با چگونگی و دلیل و اهمیت بازسازی ساختمان اداری صحبت کردیم. حال در اینجا قصد داریم تا به جز به جز مراحل بازسازی بپردازیم.
قبل از روند بازسازی ساختمان های اداری باید گزارشی از مشکلات و شرایط فعلی ساختمان تهیه شود:
· یک برنامه بازسازی کلی
· مدت زمان لازم برای انجام کار
· مواد مورد نیاز
· قیمت نهایی
· بازسازی قسمت های فرسوده ساختمان
· بازسازی عنصر اصلی دفاتر فضایی
· بازسازی سالن های اصلی
· بازسازی اتاق های اصی
· بازسازی اتاق پذیرایی
· بازسازی اتاق انتظار
· بازسازی اتاق جلسات
· بازسازی اتاق مدیریت
· بازسازی اتاق کنفرانس
· بازسازی اتاق ناهار خوری
· و غیره …
سخن پایانی بازسازی ساختمان های اداری
در مقالات قبلی به طور کامل در رابطه با بازسازی ساختمان ها و واحد های مسکونی و حتی بازسازی خانه های فرسوده صحبت کردیم. در این مقاله نیز به طور کامل در رابطه با مراحل و اصول بازسازی ساختمان های اداری صحبت کردیم. به عنوان سخن پایانی لازم است بگویم که برای بازسازی اداره خود در ابتدا حتما باید با یک پیمانکار حرفه ایی مشاوره گرفت و بعد از ایجاد لیست از کارهای بازسازی و بررسی قیمت، می توان بازسازی اداره را شروع کرد.
مطالب مرتبط
بازسازی ساختمان های فرسوده
زمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.
دکوراسیون آشپزخانه
طراحی دکوراسیون آشپزخانه طراحی آشپزخانه ابتدا برعهده مهندس معمار و سپس طراحی داخلی آن بر عهده طراح داخلی است. دکوراسیون آشپزخانه به سبکهای مختلفی انجام میشود؛ که اگر آشپزخانه کوچک باشد سبک مدرن انتخاب بهتری است چون استفاده از رنگهای روشن و خنثی فضا را بزرگتر جلوه می دهد. در آشپزخانه های بزرگ اما …
طراحی داخلی منزل کوچک
امروزه به سبب گسترش شهرنشینی، ما اغلب در منازلی با ابعاد کوچک زندگی میکنیم. به همین خاطر دکوراسیون منزل کوچک که مناسب و زیبا باشد، برای همه ما حائز اهمیت است. ما اغلب در جستجوی شیوه های جدید برای دکوراسیون داخلی و چیدمان منازل کوچک هستیم به طوری که طراحی انجام شده باعث …
کاربردی ترین نرم افزار طراحی داخلی ساختمان
اگر شما به دنبال تغییر دکوراسیون داخلی منزل یا دفترکارتان هستید قبل از واگذاری پروژه های خود به یک شرکت مجرب معماری و بازسازی، بهتر است نگاهی به برنامه های دکوراسیون داشته باشید. چرا که در این برنامه ها از طریق پیش نمایش چیدمان و دکوراسیون پروژه تان، نسبت به تغییرات مدنظرخود آگاهی پیدا …